Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kocken

Vem sitter och tittar på kocken på TV?
Det gör familjens pojke.
Det är han som ska laga mat till mig
när jag blir gammal.
Det har han lovat!
Hurra!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-22 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP