Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solrosflickor


Döttrarna

Tjejerna på språng
dagen lång
kommer sällan hem
före klockan...
- Det var länge sen
de kom hem fem!

Pigga, strålande glada
upptagna och i farten
tre långa flickor
en solrosbukett!

De har cykelhjälm-
ni skulle sett dem-
flickorna Gustavsson
på väg genom Lund!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 08:54



Bookmark and Share


  birgitha
Jag ser framför mej tre tjejer cyklandes i solen. Känner glädjen hos dej.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP