Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karlavagnen är det enda jag ser

Jag mår illa
av den äckliga känslan du ger mig
Spyr av dina ord
tagna ur en diktbok på 1900-talet
Jag kastar skit på livet innan jag levt det.


(Karlavagnen är det enda jag ser
när jag tittar upp mot himlen
men stjärnor gör detsamma förresten.)





Fri vers av syster pion
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-09-11 00:48



Bookmark and Share


  Snörosen
Jag förstår inte varför du har med den sista delen som är inom parentesen...
när jag läste den här dikten tyckte jag att det förstörde den lite....

parentesen för mig, har ingen koppling till vad resten av dikten handlar om...jag skulle rekomendera att ta bort det, eventuellt sätta det i en annan dikt...

om du nu inte har en förklaring till vad du menar, isåfall e jag väldigt intresserad...

i övrigt...bra tanke det där om kasta skit...alla har vi väl gjort det i vår allt för unga ålder...
2005-10-17
  > Nästa text
< Föregående

syster pion