Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick aldrig dig

 

tåget till mamma passerar din hemstad

du, som ska skicka brev när du kommer hem från berlin;

och oförglömlig kärlek till slut blivit gammal

 

- hej E, jag är botad nu!

ska du skriva när du kommit hem

och jag ska släppa in dig

 

i nyköping står du på perrongen som en vålnad

 

- du ska skicka brev när du är frisk igen

men du har kanske glömt det

 

 




Fri vers av Elin S
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 21:12



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
du skriver fan hyperbra på resande fot!!
Vålnad på perrong gav mig rysningar...
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S