Passionen att fotografera har alltid funnits där!
Fast nu är det digitalkamera som gäller . . ." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passionen att fotografera har alltid funnits där!
Fast nu är det digitalkamera som gäller . . .



NEGATIV TILL POSITIV



Bilder, foto, dia, chromalin

snurrar runt i hjärnan min
likt ett svart hål som hjärnan
tagit åt sig, intryck och känslor

mediativt perspektiv, centrerat, kantlagt
baklagt, framförlagt, kartlagt
negativ, positiv, högkänslig, lågkänslig

Klick . . . surr . . . klick . . . surr


slutaren rasslar 3,6 bilder i sekunden
en fyratusendels sekund fryser det mesta

Det börjar bli mörkt då får jag pressa
tretusen och tvåhundra asa
till och med på månen kunde NASA


Klick . . . surr . . . klick . . . surr


motorn och spegeln rasslar
ruta efter ruta framåt prasslar
hem och soppa, fram med filmen
in i mörkret, ut med bilden










Fri vers av DanSan
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-25 14:36



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Rent en nyenkeldikt
där sanningen till och med blir förevigad =)
2009-02-26

    Bodil Sandberg
något av det roligaste..tycker jag också..att fota..härligt skriftat detta käraste DanSan!!!!
2009-02-25

  Måna N. Berger
Spännande beskrivet - och lockande! Jag är ingen fotograf direkt, tar bilder med digitalkameran och trixar med dem i bildbehandlingsprogram bara. Men du gör mig sugen på att erövra nya jaktmarker med din text. Positivt :)
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan