Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångt och mångahanda

Min latinfröken
(stackars kvinna)
försökte oupphörligt få i oss tröga
att det finns nyanser i mycket
och i mångt och i mångahanda-

och jag har glömt
hur det var hon sa att det var

Men jag är en sån
som aldrig gör klart
utan börjar på tusentals
och avslutar somligt

Jag är en sån
som kan något om allt
men inget om ett

och vad ska jag
med alla mina kunskaper till
om de inte kan ge mig

kärlek.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP