Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mat

Blodpudding och fiskbullar
skulle mina barn slippa äta

tänkte jag.

Om jag ger dem det nu
jublar de.

Vem begriper nåt?

Fiskbullar i currysås med ris och ärtor eller
skivad blodpudding med mormors lingon-
som en femstjärnig restaurangmeny.

Så gick snällamammaplanerna i slasken.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP