Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Alla transparenta toner
skiftar genom morgondiset

ljud eller ljus?

blålila
mörkt blått
mossgrönt
gröngult
gulorange
orangerött
rosalila
aprikos
ljust, ljust
blåvitt

och morgonstjärnan

Som en ouvertyr
inför den annalkande konsert

som är
dagen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP