Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre små gummor

Och de gick ut i livet
att söka lyckan
och vinna prinsen
och halva kungariket

Och den första prinsessan
tog sina gummistövlar på
och trampade ner allt i sin väg
medan hon höll utkik efter skatten

Och den andra prinsessan
snurrade på sin lina
och på sitt paraply
och glömde bort att söka

Och den tredje prinsessan
smög mellan trädstammarna
och höll utkik efter trollen
och gick nästan vilse

Så kom de fram till en strand
och såg varann
och ut över sjön
som låg framför dem

De tog av sig sina kläder,
hoppade i och badade
skvätte och plaskade
och flöt och njöt och lekte

För vattnet var varmt
och solen sken över dem
och skatten och prinsen
kunde gott vänta!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-27 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP