Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortgjord.

Gjorde bort mig rejält en gång
och skrattade bara åt det
men andra skrattar ännu mer!
(och de får de gärna)

men skrattar ni åt min stackars unge
som var tvungen att följa med
då får ni på moppo!

För jag vaknade efter en natts jobb
och en halv dags sömn
rusade iväg i hundratio
på cykeln och hämtade
sagda barn i skolan

drog iväg till öronkliniken
och ställde upp henne och mig i kön
framför luckan nästan i tid...

----

Vår tur.
Brickan fram.
Fel bricka?
Nejdå!

Fel barn!

---

Hade ryckt till mig öronbarnet
tänkte inte på
att även andra kan ha rätt
till att ha öron

---

När ska jag lära mig
att tänka först
och handla sen?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP