Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En insekt

Långa skrangelben
plaskar ljudlöst
men gör ringar
och klibbar fast i vattnet

skrangelskrakben
klafsar fram
över spegeln
sjöns yta

korta vingar
långa ben
balanserar in
under bryggan

jag ligger på magen
och tittar ner på den
genom bräderna
och tuggar stensöta.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP