Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barkbåtar

Kaveldunscigarrer
kabbeleka gula
ljusveketåg
så vackert att minnas

grusvägen
och klipporna
skrovliga och grå
en tidig morgon med metspö

Alkottar
björkhängen
tallbarksbåtar
med eklövssegel

Far iväg! Far iväg!
till främmande land
eller åtminstone
till en annan strand!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP