Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkomna!


Slottet som jag byggt...

Bygger ett slott
där jag kan bo
ett litet slott
här i parken

tinnar och torn,
ett bibliotek
och en vallgrav
med näckrosor

här finns det rum
massor av rum
till alla er
som jag tycker om

och i utkikstornet
kan vi sitta
vid vackert väder
tillsammans

så ser vi ut
över nejden
och samtalar
om det vi ser

och dricker the
med klenäter till
och kastar ner smulor
till guldfiskarna

ekar och bokar
ska jag ha i lunderna
och grinden till entrén
är alltid öppen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP