Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
törs


Jag gör det!

Längtar-

vill så väldigt gärna
och vill inte-
 
står på tröskeln
tvekar-

orkar kanske inte
eller törs inte

eller har för mycket annat
men...
skulle så gärna vilja
våga

och jag tror
eller...
vill tro...
att nån skulle tycka det var bra.

Jo, jag gör det!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 13:02



Bookmark and Share


    eva m h
"Friskt vågat hälften vunnet" heter det ju!
Modigt!
2009-02-28

  DanSan
***************

Vadå . . .???

Åka Vasaloppet *S*

****************
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP