Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga tomtar, tack!

Jag vill ha änglar i granen
stjärnor och änglar och ljus
glitter och snöflingor vill jag ha
inga tomtar i vårt hus

Tomten är en grinig gubbe
som ställer till besvär
han kan få knacka på hos er
bara han inte visar sig här.

Så kan man tänka när man är trött
på julpynt redan i vår affär-
Men underligt nog får tomten en kram
på julafton när han visar sig här!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP