Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du behöver

Du är vuxen snart
och tar hand om dig
och jag ska inte
lägga mig i

Och OK, jag blundar
så länge som du vill
men kom ihåg
att jag finns här

Om du behöver en famn
någon dag och står utan
så finns alltid min
för dig att krypa in i

Jag ska pussa dig på håret
och hålla om dig hårt
tills du kan andas
lugnt och skönt igen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP