Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namn

Hur väljs namn?

Vem vågar välja
att ge bort
åt någon ett
namn
obetänksamt

som varar hela livet
och i minnet
kanske flera generationer

och som ska spegla
en personlighet?

Ett namn som man är glad för
ger lyft åt personligheten
och vackra namn är vackra

men även ett ovanligt och tungt namn
kan vara en tillgång
om det är kärleksfullt valt

kanske efter någon älskad
åt någon älskad.

Ge inte bort ett namn
obetänksamt.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP