Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti bor en tår

Jag vill se en film
som är sorglig
så jag kan gråta
en droppe

för den droppen som bor
i mitt öga
har blivit för stor
och vill rinna över

Jag vill se en film
som är sorglig
men då behöver jag
nog ett badlakan
som näsduk...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP