Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fingrar skriver själva.

Ge mina fingrar bokstäver
så skriver de ord

Jag tittar förvånad upp
och läser vad mina händer tänkt

Inte ens när mitt huvud är tomt och allt känns slut
kan mina händer låta bli att skriva ord

Ge mina fingrar bokstäver
så skriver de tankar åt mig

Som fyller mitt huvud
och ger mig en sorts ro.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 14:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så är det...fingrarna går...och man tittar förvånat på deras alster
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP