Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sångövning

Jag längtar till klockan 19
då körövningen börjar
vi sitter i en halvcirkel
och sjunger upp

och måste andas i takt
och följa med i musiken
och vädrar därmed bort
alla sorger

Jag längtar till klockan 19
jag törstar efter sång
som en som inte fått dricka
på en vecka

och jag längtar tills i kväll
när jag kan lägga mig
med musik ringande
i öronen

Jag längtar till klockan 19
då ska jag kasta bort
allt i mitt huvud
som inte är sång!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 14:47



Bookmark and Share


  stenhur VIP
En härlig beskrivning av körsjungandets ljuvlighet. Själv upplever jag varje vecka ungefär detsamma fast då är det fiolen som är min röst.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP