Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kala träd

Träden i parken
släpper igenom ljuset
genom sirligt grenverk.

Kan det vara samma träd
som nyss brann
mina ögon till aska?

Träden som sträcker
upp sina svarta grenar
för att släppa fram solen

skuggade då med löv
och nedhängande grenar
mot brännande strålar.

Träden och ljuset
tårar ännu mina ögon
minnet av höstlönn.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 14:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Träd är så fashinerande....du skildrar din upplevelse berörande och poetiskt
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP