Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknatt

Nickar till med handen på luren
får skaka om huvudet
innan jag ringer till doktorn
så jag kommer ihåg vad jag ville.

Sätter mig på en pall
så jag ska ramla om jag somnar
och tar fram ett korsord
där pennan åker kana.

Ser b och c - filmer på TVn.
Vem i alla tider tittar på detta
klockan tre på natten?
Kanske det finns fler som vakar?

Sänder en värmande och uppiggande tanke
till alla er som sköter jobbet
på obekväm, väldigt obekväm tid
och som betalar med förkortat liv.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP