Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cybervärme

Vad söker du
i cyberrymden?
en utsträckt hand
och kanske värme?

Här är så kallt
i cyberrymden
blott iskristall
och stjärnor.

I mörkaste natten
kommer du hit
och öppnar hoppfullt
din sidas dörr
hittar du svaret
på frågan från förr-
hittar du någon
som håller dig uppe...

Sällan kärlek
i cyberrymden
men väl spåren
efter andra

Sällan värme
i cyberrymden
men väl spåren
av andras frågor

Iband kan en aning
av kärlek nå fram
och värmen ifrån
din utsträckta hand
kan leda mig genom
och trygga ord
ifrån en eller hundra
kan få mig att undra

Det finns väl ändå
i cyberrymden
utsträckta händer
ljuvliga vänner

Så när jag läser
i cyberrymden
en dikt som är ljus
värms mitt hus.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2009-03-02 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP