Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterfönster

Den kommer obevekligt krypande,
vintern.
 
Binder alla levande, växande plantor
i mitt kryddland

och de små stammade fruktträden
får sova
sova törnrosasömnen
och förbereda sig
inför knoppningstid.

Samlar sig och håller paus
för att sen blomma ut
jublande när solen återkommer.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-03-02 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP