Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyponen är röda

Prakten är ej slut
när rosorna blommat ut-
det finns ju nypon!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP