Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnigt

"Jag kan inte sova,
jag kan inte sova-"

Men jag kan.

Och så vakar jag på nätterna.

Livet är bra konstigt.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2009-03-02 09:43



Bookmark and Share


  Syrsan
Jag ler när jag läser dina rader.. Den som kan får inte.. den som vill kan inte .. Ja livet är konstigt!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP