Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så synd... deppgropen

Livet är mörkt.
Livet är grått
eller brunt
och bruset
från fallet
dränker mig.

Livet är kallt.
Livet är rått
eller trist
och bruset
från världen
sänker mig.

"Lyft blicken en aning.
Se från ett annat håll.
Här finns en varm värld
alldeles nära, min kära!"

Nej, livet är dött.
Glädjen är död
och jag orkar inte
ens gråta.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP