Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hagen

Här betar korna på sommaren.
Här växer champinjoner.
Här metar ett par pojkar
fisk till katten.

Här paddlar jag kanoten.
Här badar flickorna.
Här kan man sola
och plocka hallon.

Nu kryper dimmorna
upp ur viken
och lägger sig
över gärdena

Nu samlas flyttfåglar
och tar farväl.

Nu nalkas aftonen
nu kommer kölden
och vattnet vilar
lugnt och stilla.

En morgon vaknar vi
och allt är fruset
och kalvar föds
i ladugård.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 09:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbara rader..så elegant i samklang med den fina tavlan!!!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP