Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i önskan




som du vill
när dagar öppnas
likt universums andetag

färgat av Italienska ord
valda utan krav
det är underbart

och regnen i våren
mot hjärtats slag
promenader i önskan

hör tonerna röda nu
mjuka mot din kind
sammetslent som stearinljusens sken

nu är nu
som du vill




Fri vers av kath
Läst 333 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-04 10:40



Bookmark and Share


    Mejja
Vacker och skör på något vis
2009-04-27

  Anders P VIP
världen känns som ett fint ställe när du beskriver den.
2009-03-04

  Kim VIP
Ett skapande av nya ordbetydelser, jättefint!
2009-03-04

    Jnåt
bellissima!
2009-03-04

  Måna N. Berger
Särskilt detta:

"nu är nu
som du vill"

väcker en hemlängtan i mig..
2009-03-04

  Måna N. Berger
En öppning mot lena dagar i vårregn, en dröm att drömma.. En dag, en sanning!
2009-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Hela dikten är som en smekning i siden och sammet.
2009-03-04

    ej medlem längre
poesi, insiktsfullt, sant och outsägligt vackert!
2009-03-04

    Bodil Sandberg
när dagar öppnas likt universums andetag.."att ta vara på"..kan inte sägas mer poetiskt..och ..sammetslent som stearinsljusens sken..superbt - nu är nu som du vill - underbart sant och vackert!!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath