Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyra i snålvårens tid


Min lyra är mångsträngad
varje sträng välstämd
skönt balanserad

handen är finlemmad
ivrig och redo

tankefabriken domderar
kaotiskt kreativ

men exekutören dignar
av vårtrötthet

vitaminspruta saknas...





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 00:53



Bookmark and Share


  Tina Q
anden är villig men köttet är svagt... eller nåt...
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP