Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annlie helsing


Vill ha just dig..

Du är den enda för bara mig
varför? älskar bara dig
Passionerat vill jag bara kyssa på din kind
den är 6-igt lind
älskar när du ömt smeker på min häck
men borton dess trista tvivel..är inte amore väck...
min min, min vän..tvivla icke på detta alls..oh..en öm puss jag fick
till "kärleksrummet" då vi gick
kläderna månne till golvet for..
hoppas inte någon på oss glor..
sååå..älska passionerat är som ljuv musik..
ingen kalabalik
ömhet..min vän..ska användas..intet glömmas..
ett champis glas kan tömmas
Skål för våran amore!




Fri vers av anita VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-13 14:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förmedlar den texten sinnlighet i tvåsamhet
2009-03-17

  nalltuss
Njutbart, fast detta är väl egentligen ägnat åt en speciell person, men borde läsas av alla som en stilstudie i Anitas sköna spontana och intima diktkonst.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP