Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattpromenad

Den kan inte gå
utan att den märks
fast den kan smyga
så ljudlöst

ifrån varje gömsle
utefter vägen
ekar varningsropen:
Pip, pip, en katt!

Det är det som gör
det så spännande
att vara ute själv
tycker kisse.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-03-14 19:40



Bookmark and Share


    eva m h
Söt kattdikt!
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP