Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Stad och land,
skog och vatten,
vild natur,
vild kultur

båtar, bilar,
kanoter, cyklar
jobb, fritid,
alla människor

en kvart med tunnelbanan
mellan blåbärsriset och butikerna
mellan utelivet och utelivet
mellan Landet och Huvudsta´n

Fantastiska Stockholm!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP