Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontimmen

Tassar omkring i mörkret
pysslar lite i smyg
ordnar med lite i huset
medan alla sover
jag har en egen timme
på morgonen när de sover
det är nog dagens bästa
min egen ensamma tid.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP