Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skattkammare

Bibliotekets värld
ligger för mina fötter
det har den gjort sen den dag
jag lärde mig att läsa

tack, alla ni författare
som har skrivit så vackert
och hemskt och så fantastiskt
och som har gett mig

bibliotekets värld
som ligger för mina fötter!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP