Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten kommer

Genom djupa skogar, över myrmark,
mellan fjäll och över forsar, genom hela landet
drar han fram med sin säck för att hinna komma
till alla barnens hus och kojor i tid

Då ska vi stå och kika bakom gardinen-
Kommer han snart?
Tomten!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-03 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP