Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny nyans

1)

Jag färgar mina kläder i en ny nyans
och sedan ska du aldrig missa mig!
Jag tänkte ge mitt trista liv
en liten gnutta glans-
ge mig själv en chans!
___

-: En ny nyans-
jag ska doppa hela mig
i ett färgbad med en-
ny nyans
regnbågen ska blekna bredvid mig! :-
___

2)

Som höstlöv ska jag virvla i en häftig dans
och landa framför fötterna på dig...
Jag tittar mig i spegeln,
möter blicken som i trans,
nu är jag i balans!
___

-: En ny nyans-
jag ska doppa hela mig
i ett färgbad med en-
ny nyans
regnbågen ska blekna bredvid mig! :-




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP