Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som droppar?

Det första när ljusets låga tändes
som fyller oceanernas gravar
och omger barnet dess första tid
det droppar när sälgkvistar savar

det droppar, det släcker, det dödar,
det forsar, det lever, det bär,
det ångar, det fryser och snöar
vattnet som finns i vår värld.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-14 19:57



Bookmark and Share


  Roula O
härliga rader!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP