Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårelegi


 

vandra genom hagar

klättra över stengärdsgårdar

hör

 

lärkan

 

sväva över markerna

 vänd

ansiktet mot jorden

 

andas in

myllans doft, de ångor

solen väcker

 

 




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-21 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP