Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda rosetter

Sidenband,
röda,
och ljus vill jag ha
i min ena gran

Pepparkakor och äpplen
och virkade stjärnor
så det luktar jul
i min andra

Ärvda dyrbarheter,
farmors fåglar,
glaskulor och en tomegunga
i min tredje

ELLER en gran som är full
av barnapyssel
änglar, stjärnor,
guld och glitter
röda kulor och lurviga tomtar
flätade hjärtan och lysdioder
och allt det andra med,
naturligtvis,
så det blir en riktig gran
på vårat vis!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 06:51



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Åsa!

Jo, granen blir mer och mer viktig för mig. Förr hade vi plastgran. Numera naturliga dofter (och barr i vardagsrummet). Hälsar vännen Fredrik
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP