Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Violin

Det tar många år att lära
och fler att behärska
konsten att med en stråke
trolla fram Näckens och Paganinis
dårande bedårande musik

men redan efter en termin
kan man få spela med
i kusinorkesterkonsterten
på julaftonen

Och sen får det ta hur många år som helst-
man är fast!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2009-03-22 07:17



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Och som man kan se på min bild är violinen inte bara ett instrument för att spela på utan också för att känna och uppleva resonans med det som kommer utifrån.
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP