Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kost fordom

Kvarg
Vassla
Blåmjölk

Paltbröd
Blöta
Drickablandning

Lapskojs
Pölsa
Klappgröt

Vattlingon
Kaffekask
Gräddstrut




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2009-03-22 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP