Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna flyga

Jag ville fånga flykten
lättheten i det blå
att sväva och dyka
som svalorna kan
och lyckligt tvinga sig
uppåt, uppåt, uppåt
genom molnen
och skyarna

Men svalor
kan jag inte måla

bara drömma
om flykten.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-22 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP