Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så bleknar mörkret.

Den svarta

 

lade sig intill

 

och en trygghet spred sig.

 

Morgonen kom omsider

med dagg och skrän

löften om liv

rörelse.

 

På grönsakstorget packar man redan upp

berg av rött grönt gult

beredda.

 

Så bleknar mörkret.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-27 08:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så bleknar mörkret....hoppfullheten bor i din dikt
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP