Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vitögat

Stångas som en härk
i tvekampen
värjer sig
vrider sig som daggmasken
på kroken
mot det onämnbara

flaskan
eller skygglappar
kanske apati
eller outtömlig energi

i nacken flåsar den
vetskapen

även du!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP