Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är tid för vänskap

Det är nu
man ska minnas maskrosorna!
Det är nu
man ska tända bloss!
Det är nu
man ska sprida värme
och lysa mot en vän
i ett leende!

Det är nu
man ska minnas sommarregn,
Det är nu
man ska sjunga en sång,
Det är nu
man ska brygga sitt kaffe
svart och starkt
och öppna sin dörr!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-29 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa måste man stänga dörren för.
Det kallas självbevarelsedrift.
Snygg dikt annars.
2009-03-29

  Måna N. Berger
Kaffet är starkt, vårkvällsskymningen djupnar, min dörr står på glänt! :)
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP