Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(häromdagen...)


Åh, det gör det ju!

De faller, de faller
de virvlar och dansar
och faller och faller
och dansar

och faller på marken
och smälter och faller
och virvlar och faller
och faller och lyser

och smälter och virvlar
och faller och fastnar
och faller och fryser
och dansar och stannar

och fallfaller faller
och snöar och faller
och snart är det vitt
i gräset, i träden

och kappan är våt
och vit för det faller
och fryser och faller
Det snöar!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP