Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Princesspatienten

En sån sprudlande glad
och knubbig och söt
sockertopp du är!

En sån sprudlande glad
och busig och söt
princesstårtan min!

En sån sprudlande glad
skuttar och dansar
med tiara och stjärnstav

och sprider värme och skratt
över all personal och
stjärnstoftsströssel.

Sprudlande glad
hoppas, hoppas gör jag
att du får åka hem imorgon!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP