Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kompis med värk


Till en kompis

Jag har plockat en blomma
bara för att få ge den till dig
det är en sån blomma som
du älskar.

Jag har bara plockat
en enda blomma
men tanken är att du
ska bli glad.

Jag ger dig en blomma
som du kan ha kvar
i en vas i ditt kök
mitt i allt stök.

För jag tänker ofta på dig
och jag tänker ibland
på hur du har det nu
eller nu.


Det är inte kärlek alls
men lite värme
och delade känslor
kollegor emellan.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP