Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ok det gäller typ slutet av december nån gång...)


Idag är det jul

Denna natten är din
Jag böjer mitt huvud i vördnad
för att du har sträckt ut din hand
och sett mig

Denna natten är din
Jag glömde att det var det
som julen handlade om
du såg mig

Denna natten är din
Du vill ju att också jag
ska sträcka ut min hand
och se dig i någon.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP